Hoe je een topkwaliteit maakt Hojicha Koekjes

star

wat zijn Hojicha Koekjes?

Nu we je hebben laten zien hoe je Hojicha koekjes, Laten we het erover hebben wat het maakt Hojicha koekjes zo speciaal!

wat is Hojicha ?

Hojicha is een speciaal soort Japanse groene thee, gemaakt van geroosterde theebladeren.

Nadat de theebladeren zijn geoogst, gestoomd, gerold en gedroogd, worden ze geroosterd in een grote hete pan of een brandmachine om Hojicha .

Terwijl de meeste Japanse groene theeën zoals Sencha hebben deze levendige jadegroene kleur, Hojicha neemt deze bruine tint aan.

Het neemt ook de warmere smaken van koffie en karamel over.

Voor desserts zoals Hojicha koekjes, een fijn gemalen Hojicha Meestal wordt er poeder gebruikt, zodat het gemakkelijk in het recept kan worden verwerkt.

Het kan ook in andere desserts worden verwerkt, en zelfs in een Hojicha kitkat!

Waarom is de smaak van Hojicha Werken koekjes zo goed?

De Hojicha poeder werkt geweldig in Hojicha koekjes, omdat de suiker en boter de anders donkere smaak in evenwicht brengen.

Vergelijkbaar met een rijke pure chocolade, de warmere en donkerdere smaken van Hojicha werken heel goed in combinatie met iets zoets zoals een koekje.

Als je meer wilt weten, kun je ons artikel lezen 👉 Hojicha Smaak: Wat Doet Hojicha Smaakt Het?

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4